Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce gândesc bărbaţii despre femeile care fac sex de la prima întâlnire

Femeia modernă este mai îndrăzneaţă şi mai emancipată sexual ca niciodată. Dar înseamnă acest lucru că multe dintre învăţăturile tradiţionale nu mai sunt de actualitate, aceste schimbări sunt percepute ca atare şi de bărbaţii din ziua de azi?

Cât de repede înseamnă prea repede când vine vorba ca o femeie să facă sex pentru prima dată cu un bărbat. Iată una dintre întrebările la care femeile şi-ar fi dorit să afle răspunsul pentru a nu regreta decizia luată.

FOTO Sursa: m.livescience.com

Publicaţia Yourtango.com a făcut un sondaj în rândul reprezentanţilor sexului puternic pentru a afla direct de la sursă cum văd aceştia femeile care cedează din prima.

Sexul de la prima întâlnire este în regulă, dar contează genul de femeie cu care se întâmplă

„Anumite femei mă vor urî pentru ceea ce spun, dar din experienţă personală pot să afirm că m-am întâlnit cu multe artiste şi sunt mult mai libere din punct de vedere sexual decât alte categorii. Ca bărbat, este atrăgător să întâlneşti o persoană care să fie atât de relaxată din acest punct de vedere, lucru pe care îl sesizezi imediat.

Prin urmare, da, sexul de la prima întâlnire este în regulă, cu condiţia să se întâmple în compania femeii potrivite. Nu mi-aş dori să fac sex de la prima întâlnire condiţionat de anumite cerinţe sau să fac compromisuri pentru asta.“ (Ben, 27 de ani)

Citeste mai departe pe adevarul.ro