Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce dorinţe erotice ascunse au în comun bărbaţii şi femeile

Cu toate acestea, potrivit unei noi cercetări, există situaţii în care femeile şi bărbaţii sunt pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte dorinţele erotice.

Un studiu publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală a demonstrat că bărbaţii şi femeile au în comun mai multe fantezii sexuale, potrivit „Business Insider”.

Realizat pe un eşantion de 1.516 bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, sondajul a fost alcătuit din 55 de afirmaţii despre fantezii sexuale, pe care subiecţii le-au clasificat în funcţie de intensitate.  

FOTO Arhiva PrimaLove

În mod deloc surprinzător, fanteziile femeilor sunt, în mare parte, diferite de ale bărbaţilor. Cu toate acestea, în topul celor mai importante zece fantezii sexuale, cinci dintre cele enumerate au fost comune ambelor sexe.

 Aşadar, conform cercetării, atât femeile, cât şi bărbaţii, se dau în vânt după  sex oral, romantism şi sex cu alte persoane decât partenerul de cuplu.

Pe primul loc în topul fanteziilor femeilor se situează sexul într-un loc romantic, în timp ce în cazul bărbaţilor, această dorinţă ocupă locul al şaptelea, iar pe locul al doilea în clasamentul reprezentantelor sexului frumos se află sexul într-un loc  neobişnuit, fantezie pe care bărbaţii au plasat-o pe locul al patrulea.

Citeste mai departe pe adevarul.ro