Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce cred femeile despre sexul la prima întâlnire

Ce simt însă cu adevărat reprezentantele sexului frumos în legătură cu acest subiect sensibil?

Sexul la prima întâlnire ridică multe semne de întrebare în rândul femeilor, care de multe ori nu se ghidează după propriile dorinţe lăuntrice de teamă să nu fie judecate de bărbaţi.

Totuşi, revoluţia sexuală începută acum mai bine de 40 de ani îşi spune cuvântul, iar potrivit unui sondaj realizat de publicaţia „Your Tango”, tot mai multe femei sunt de părere că partidele de sex cu bărbaţi pe care tocmai i-au cunoscut nu sunt o idee rea:

1. „Întotdeauna evit sexul la prima întâlnire, mai ales dacă tipul cu care ies insistă.

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

Vreau să fiu eu cea care decide dacă o să facem sex, nu să îl las pe el să aibă impresia că a câştigat.

Vreau ca eu să deţin puterea”, spune Ashley, în vârstă de 29 de ani.

2. „Nu am întâlnit niciun bărbat care să nu îşi dorească să facem sex de la prima întâlnire. Este amuzant cât de uşor este”, a declarat Amy, în vârstă de 27 de ani.

3. „Mereu presupun că bărbaţii care vor să facem sex de la prima întâlnire au o boală cu transmitere sexuală sau un trecut dubios.

Dacă este un criminal în serie? Concluziile mele sunt bazate pe experienţele anterioare”, mărturiseşte Erin, în vârstă de 31 de ani.

4. „Eu zic să o faceţi! Bucuraţi-vă de libertate, fetelor”, este sfatul lui Jennifer, în vârstă de 27 de ani.

5. „Cred că suntem blamate şi dacă o facem, şi dacă nu o facem, aşa că ai putea să te bucuri de viaţă şi să te laşi purtată de val.

Dacă te place cu adevărat, îşi va dori oricum să te vadă a doua oară. Dacă nu te va suna pentru că ai făcut ceva ce îţi doreai, este un nemernic plin de prejudecăţi cu care nu ar trebui să îţi pierzi timpul”, este de părere Sandra, în vârstă de 29 de ani.

Citeste mai departe pe adevarul.ro