Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Care este cea mai întâlnită fantezie sexuală şi cum poate afecta relaţia de cuplu

Conform unui studiu publicat în Journal of Sex Research, 98% dintre bărbaţi şi 80% dintre femei au această fantezie erotică, scrie The Independent.

Unele persoane se simt însă vinovate de aceste dorinţe, considerând că este o formă de trădare faţă de partener.

Cercetarea mai arată că femeile ţin de obicei secretă această fantezie şi dorinţa sexuală pe care o simt faţă de o altă persoană.

Acesta este un lucru bun pentru că partenerii se vor simţi trădaţi dacă vor afla de fantezii.

Ei nu fac diferenţa între fantezia sexuală şi dorinţa de a înşela cu adevărat partenerul, de aceea vor fi geloşi, iar relaţia s-ar putea destrăma, spun psihologii.

FOTO Sursa: bestdesignprojects.com

În schimb, fanteziile sexuale co-create, care îl implică şi pe partener, sunt o idee bună şi pot fi amuzante.

Putem discuta cu partenerul despre ce ne dorim şi trebuie să stabilim scenariul şi regulile acestuia. Indiferent cum sunt aceste fantezii, ele aduc un plus important vieţii sexuale a cuplului.

În aceste fantezii, oamenii se concentrează de obicei pe persoana lor şi pe propria plăcere, nu pe cea a partenerul imaginar, astfel că se vor simţi mai liberi, mai atrăgători, vor putea face orice îşi doresc.

Fanteziile sunt foarte excitante, dar de cele mai multe ori nu au legătură cu modul în care aceste persoane ar dori să se comporte în realitate.

Citeste mai departe pe adevarul.ro