Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Bărbaţii pot intui corect, dintr-o singură privire, dacă o femeie este fidelă partenerului

La studiu au participat 100 de studenţi de la University of Western Australia, care au fost supuşi unor experimente interesante, scrie Medical Daily.

Intuiţia lor privind fidelitatea unei femei alese la întâmplare a depăşit rezultatele bănuite de cercetători, care ar fi putut fi puse în seama unei simple coincidenţe.

Astfel, 43 de tineri au fost rugaţi să vadă pozele unor femei alese la întâmplare şi să noteze pe o scară de la 1 la 7 cât de fidele sunt acestea partenerului lor.

FOTO Sursa: www.sheknows.com

Alţi 44 de studenţi au fost puşi să dea note acestor femei din punctul de vedere al încrederii pe care o inspiră şi al atractivităţii.

Toţi bărbaţii au văzut pozele unor femei necunoscute, poze portret, dar şi poze care prezentau întregul corp.

Anterior experimentului, toate femeile din poze răspunseseră sincer la un chestionar despre cât de credincioase au fost partenerilor de viaţă.

Aproximativ 50% din ele au recunoscut că au avut cel puţin două aventuri în afara relaţiei oficiale, restul declarând că au fost mereu credincioase. Cei mai mulţi bărbaţi au reuşit să ghicească gradul de fidelitate al femeilor analizate.

Cele mai corecte rezultate au fost obţinute după ce voluntarii s-au uitat la pozele portret.

În mod surprinzător, cercetătorii nu au observat vreo legătură între nota dată de bărbaţi pentru fidelitatea unei femei şi nota dată pentru atractivitatea ei.

Deci, se pare că nu frumuseţea este criteriul care îi ajută pe bărbaţi să intuiască în mod corect comportamentul intim al femeilor.

Citeste mai departe pe adevarul.ro