Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Adevăruri mai puţin înţelese despre bisexualitate, explicate de un psiholog bisexual

Un psiholog bisexual a ales să explice câteva lucruri despre bisexualitate, pe care heterosexualii nu le înţeleg sau le interpretează greşit, în opinia lui.

Isaac Archuleta este un psihoterapeut american, bisexual declarat, care a ales să explice, din punctul său de vedere, anumite mituri sau lucruri pe care heterosexualii nu le înţeleg în mod corect despre bisexualitate.

Foto Arhiva PrimaLove

Acesta povesteşte că a avut prima experinţă sexuală cu o fată, când era în liceu, pentru ca peste câţiva ani să aibă o relaţie cu un bărbat extrem de atrăgător.

„Mi-a plăcut mai mult să fiu cu un bărbat decât cu o femeie? Nu. Au fost experienţele mele sexuale cu o femeie mai pline de emoţie decât cele împărtăşite cu un bărbat?  Da, dar numai pentru că de ea eram îndrăgostit“, mărturiseşte psihoterapeutul pentru publicaţia Huffington Post.

Şi asta pentru că orientarea sexuală nu este legată numai de actul sexual în sine, ci şi de sentimente, de iubire, şi de conectarea cu persoana de lângă tine, după cum subliniază acesta.

  „După ce am studiat sexualitatea umană ani la rând, descoperind cât este de complexă şi observând fluiditatea care o caracterizează, prin prisma celor aproape 4.000 de clienţi cu care am lucrat de-a lungul timpului, pot spune că am descoperit şase adevăruri esenţiale“, afirmă psihoterapeutul: 

Citeste mai departe pe adevarul.ro