Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Adevărul despre ce le face pe femei să-şi înşele bărbaţii şi când sunt cel mai puţin predispuse să calce strâmb

Un studiu recent arată însă că situaţia s-a schimbat.

Conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Indiana, procentul femeilor care recunosc că au fost infidele actualului partener este de 20%, egal cu al bărbaţilor, scrie Menshealth.com.

Kristen Mark, una dintre coordonatoarele cercetării, spune că până acum numărul bărbaţilor infideli îl depăsea cu mult pe al femeilor.

Sursa FOTO: www.magforguys.com


Nu este însă clar dacă procentul femeilor necredincioase partenerului a crescut în ultimii ani, sau dacă ele sunt doar mai sincere şi mai deschise şi recunosc infidelitatea.

Dacă la început infidelitatea bărbaţilor era un comportament util pentru evoluţia speciei noastre, acum oamenii recurg la acest pas deseori din plictiseală sau curiozitate, spune Kristen Mark.

Sexul cu un străin pare incitant, în timp ce o partidă cu partenerul este deja banală, chiar dacă există sentimente sincere între cei doi.

Astfel, dacă o persoană bea prea mult sau dacă nu se poate controla, atunci este foarte uşor să facă pasul greşit şi să înşele.

Cu toate acestea, bărbaţii şi femeile sunt infideli într-un mod diferit.

De obicei, un bărbat vrea să facă doar sex, fără implicare emoţională sau obligaţii, în timp ce o femeie care are o aventură caută să formeze şi o legătură sentimentală, profundă, cu amantul ei.

De aceea, foarte puţine recurg la sex imediat ce cunosc un alt bărbat, de obicei aşteaptă să-l cunoască mai bine.

Citeste mai departe pe adevarul.ro