Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Adevărat sau fals despre orgasmul feminin

În jurul acestuia gravitează numeroase mituri și este bine să știm ce este adevărat și ce nu despre cel mai natural răspuns sexual al femeii.

Mit: Femeile ajung la orgasm doar prin penetrare

Fals: 30% din femei au orgasm în mod regulat, în timp ce restul au nevoie de stimularea clitorisului pentru a atinge punctul culminant. În plus, o treime dintre femeile active din punct de vedere sexual nu ajung la orgasm în timpul actului sexual, potrivit Societății de Obstetrică și Ginecologi din Canada.

FOTO Arhiva PrimaLove

Mit: Secreția vaginală este același lucru cu ejacularea feminină

Fals: În timpul excitării și a actului sexual, vaginul eliberează secreții vaginale, care oferă lubrifiere naturală. În timpul orgasmului, sunt stimulate unele glande care secretă un fluid. Lichidul circulă spre canalul uretral, fiind expulzat prin orificiul urinar. Aşa are loc ejacularea în cazul femeii.

Mit: Nu există niciun punct G

Poate: Existența punctului G este încă în curs de dezbatere, în ciuda convingerii că orgasmul apare în urma stimulării acestui loc. Se crede că glandele Skene, amplasate pe peretele posterior al vaginului, în apropierea capătului inferior al uretrei, face parte din punctul G. Acesta are mărimea unui bob de mazăre și, prin stimulare, ar produce orgasmul.

Citeste mai departe pe clicksanatate.ro