Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

9 Lucruri pe care nu le știai despre sărut

Există mai multe moduri de a săruta, și asta în funcție de cine te sărută.
Iată ce nu știai despre sărut:
1. Sărutul este bun pentru tine
Sărutul este sănătos. Acesta te binedispune, te face mai fericită, ajută circulația, previne apariția cariilor dentare și poate reduce durerile de cap.

2. Este un antrenament
În timp ce un pupic rapid pe obraz folosește numai 2 mușchi ai feței, un sărut franțuzesc se spune că utilizează 34, ceea ce înseamnă aproape toți mușchii. Un sărut romantic, dar foarte scurt va arde câteva calorii, în timp ce un sărut pasional franțuzesc poate arde până la 5 calorii. Așadar, un sărut care durează un minut arde aproximativ 26 de calorii.

FOTO Arhiva PrimaLove

3. Sărutul este ca un drog
Endorfinele eliberate atunci când săruți sunt de 200 de ori mai puternice decât morfina și are efect de drog. Prin urmare, acesta este motivul pentru care te simți amețită după un sărut care durează mai mult de jumătate de minut.

4. Este locul de transmisie al bacteriilor
Știai că printr-un sărut se pot transmite 278 tipuri de bacterii? Un sărut destul de lung ar putea transmite 10 milioane de bacterii. Acesta e un motiv suficient de întemeiat pentru a te săruta doar cu o singură persoană în care ai încredere că se spală pe dinți.

5. Unele boli pot fi transmise cu un sărut
Sunt sigură că ai fost conștientă de faptul că mononucleoza sau herpesul pot fi transmise cu un sărut. 

Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro