Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

6 trucuri pentru o viaţă sexuală activă şi o relaţie fericită

Este singurul lucru pe care îl faci cu partenerul tău şi dacă momentele sexuale se răresc sau dispar, relaţie este sortită eşecului.

Ediţia online a Women's Health prezintă câteva sfaturi pentru o viaţă sexuală activă şi, implicit, o relaţie fericită.

FOTO Sursa: www.prettyngritty.com

Ai încredere în propria sexualitate „Unul dintre cele mai importante lucruri care fac un cuplu fericit este încrederea partenerilor ca sunt atraşi unul de celălalt.”, spune psihologul Ursula Ofman.

Lipsa acestui tip de gândire este întâlnită în special la femei, care consideră că bărbaţii vor sex doar pentru că e în natura lor să aibă o dorinţă mai puternică, în loc să conştientizeze că partenerii lor vor sex pentru simplul motiv că ele trezesc această dorinţă.

Nu subestima lucrurile mici

Da, să-ţi aştepţi partenerul goală sau cu o ţinută care ştii că-l va face să vrea să mergeţi direct din dormitor este o metodă de a ţine dorinţa vie.

Însă nu subestima lucrurile mici precum un telefon în timpul pauzei de masă în care să-i spui că ţi-e dor de el sau doar un sms mai sexy.

Sunt mult mai uşor de făcut şi efectul este acelaşi.

Concentrează-te pe aspectele pozitive

Cuplurile fericite pun problema sexului într-un mod pozitiv. În loc să spui ce nu îţi place, încearcă să te concentrezi pe ceea ce face bine şi spune-i.

Partenerul va şti astfel pe ce să insiste şi la ce tehnici să mai lucreze.

Fă-ţi timp pentru sex

E adevărat că sexul ar trebui să vină natural, dar trăind într-o epocă în care oamenii sunt foarte ocupaţi, plină cu lucruri care distrag atenţia şi epuizare cronică, sexul cade uşor pe ultimele locuri când vine vorba de lucrurile pe care trebuie bifate.

Dacă după o zi grea nu mai ai chef de sex şi ziua aceea se repetă la nesfârşit, ar trebui să-ţi programezi sexul.

Nu e cea mai plăcută opţiune, dar alternativa este dispariţia vieţii sexuale. 

Nu-ţi inhiba fanteziile

Fie că discutaţi despre ele sau le ţineţi doar pentru voi, nu vă inhibaţi fanteziile. Acestea sunt o modalitate prin care ţii pasiunea vie, cu atât mai mult cu cât i le dezvălui partenerului.

Citeste mai departe pe adevarul.ro