Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

6 momente penibile în pat

Dar asta nu înseamnă că este scutit câteodată şi de momente penibile în pat, peste care trebuie să știm cum să trecem de fiecare dată.

Cel puțin o dată, ni s-a întâmplat tuturor să trăim un incident jenant în dormitor. Şi asta pentru că viaţa sexuală este departe de a fi perfectă, aşa cum vrem să credem sau cum am văzut în filmele romantice. În timp putem să trăim tot felul de momente penibile în pat, iar cele mai frecvente sunt prezentate mai jos.

Momente penibile în pat: 1. Pronunțați numele altei persoane

FOTO Arhiva PrimaLove

Trebuie să recunoaștem că cel puțin o dată în viață ni se întâmplă, fără să ne dăm seama, să pronunțăm un alt nume când suntem cu partenerul de viață în cele mai intime momente. Dacă tot ai gafat, încearcă să nu o iei ca pe o tragedie, ci fă tot posibilul să îndrepți greșeala. Arată-i persoanei de lângă cât de mult o apreciezi și o iubești. Pe de altă parte, trebuie să aveți grijă ca pe viitor aceste momente penibile în pat să nu se mai repete.

Momente penibile în pat: 2. Vă surprind copiii

Acesta este momentul care îi sperie pe toți părinții. Dacă totuși sunteți surprinși, cel mai bine ar fi să vorbiți cu cel mic și să-i explicați că părinții lui se iubesc foarte mult, iar ceea ce a văzut este ceva normal și firesc între doi oameni căsătoriți. Din păcate, cei mai mulți copii când își prind părinții făcând sex, devin foarte confunzi, deoarece asociază sexul cu o luptă sau o bătaie între cei care i-au dat viață.

Momente penibile în pat: 3. Vă accidentați

Poți să ai parte de momente penibile în pat nu doar atunci când faci sex sălbatic. Chiar şi în timpul partidelor de sex romantic, surprizele nu tocmai plăcute să nu te ocolească. De exemplu, cârceii, muşcăturile dureroase și o zgârietură adâncă îți pot strica tot actul sexual. Însă este foarte bine să nu lași acest mic disconfort să capete proporții uriașe. Scuză-te, dacă ai provocat neplăcerea și împreună treceți mai departe
Citeste mai departe pe click.ro