Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

5 semne care îl dau de gol că are o amantă

Puţini bărbaţi infideli vin acasă murdari de ruj, astel încât trădarea lor să fie evidentă. Semnele sunt mult mai discrete, dar pot fi recunoscute de partenere, dacă sunt atente la detalii, spune Danine Manette, detectiv particular.

1. Cum îţi dai seama că are o amantă. Îşi schimbă brusc stilul de viaţă

Atunci când bărbatul îşi schimbă radical, brusc, ţinuta şi devine foarte atent la aspectul fizic, poate fi un semn că are o amantă, scrie Womansday.com.

De exemplu, dacă îşi lasă barbă sau dimpotrivă, începe să se radă, poartă alt gen de haine şi îşi schimbă tunsoarea, este posibil să aibă pe altcineva în viaţa lui şi prin aceste metode să caute să îi satisfacă amantei pretenţiile.

Acelaşi semn de întrebare trebuie să apară şi atunci când un bărbat inactiv începe deodată să meargă la sala de sport şi să ţină diete.

FOTO Sursa: femalemagcommy.websitedesignkl.com

2. Cum îţi dai seama că are o amantă. Îşi schimbă atitudinea faţă de soţie

Dacă bărbatul începe să fie tot mai nervos în prezenţa soţiei sale, este posibil să nu fie vorba de un stres mai mare la serviciu, ci de o aventură.

Este posibil ca el să caute motive de ceartă numai ca să poată pleca de acasă un timp, ca să se ducă la amantă, spune Manette.

De asemenea, în această situaţie bărbatul începe deseori să îi reproşeze soţiei lucruri care înainte nu îl deranjau: detalii despre stilul ei de viaţă, dieta ei.

Relaţiile extraconjugale duc la un stres puternic, la o tensiune interioară care explică acest comportament ciudat, aparent inexplicabil.

În plus, prin aceste reproşuri el caută şi o scuză pentru faptul că înşală, punând accent pe defectele partenerei.

Astfel el se va simţi mai puţin vinovat.

3. Cum îţi dai seama că are o amantă. Devine foarte distant cu soţia

Acesta este practic semnul cel mai important de infidelitate. Distanţarea se explică prin faptul că un om nu se poate implica emoţional la fel de mult în două relaţii simultan.

Totodată, sentimentul de vinovăţie nu-i mai permite să devină foarte intim, apropiat afectiv de soţie, ştiind că de fapt el o trădează.

În acelaşi timp, distanţa, lipsa de comunicare, devine un scut de protecţie, pentru că este mai puţin probabil să se dea de gol atunci când nu prea mai comunică.

4. Cum îţi dai seama că are o amantă. Se simte vinovat

Un alt comportament ciudat, extrem, care poate să apară în caz de infidelitate, este opusul distanţei: copleşirea soţiei cu afecţiune. Pentru că se simte vinovat din cauza aventurii pe care o are, bărbatul începe să îi ofere soţiei tot felul de cadouri, fără un motiv anume, îi face complimente, o ajută cu treburile casnice, lucruri pe care înainte nu prea le făcea.

Citeste mai departe pe adevarul.ro