Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

5 semne că trebuie să pui capăt relației

Dar mult mai dificil este să vezi și să accepți indiciile îngrijorătoare.
Nu vă mai ascultați
Pierderea dorinței și încrederii de a comunica este ca o condamnare pentru relația de cuplu. Te plictisește? Nu mai simți nevoia și nu mai ai deschiderea să-i vorbești despre tine? Răspunsurile negative ar trebui să te pună pe gânduri.

FOTO Arhiva PrimaLove

Și cum la fel de mult contează într-o relație ca fiecare să-l asculte pe celălalt, gândește-te și dacă vă mai găsiți timp pentru a vă privi în ochi sau dacă nu cumva nici nu mai auziți tot ce vă spuneți, ba din contră, certurile iau locul discuțiilor amuzante, relaxante. Sunt printre primele indicii că lucrurile nu mai merg atât de bine între voi pe cât credeai.

Te face nefericită
O relație cere eforturi, sacrificii, însă n-ar trebui să-ți aducă mai multe lacrimi decât bucurii. Sunt cupluri în care cei doi, deși se iubesc, nu se pot face fericiți, iar asta le afectează sănătatea emoțională pe termen lung. Tu nu te ambiționa să rămâi într-un cuplu în care vă faceți rău reciproc!

Ai vrea ca el să se schimbe
Odată ce pretinzi ca partenerul tău să-și modifice felul de-a fi sau te deranjează tot ce face sau zice înseamnă că fericirea ta este în altă parte. Te-ai îndrăgostit la început de el așa cum era. Din moment ce acum ai vrea altceva, este clar că relația asta nu te mai mulțumește.

Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro