Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

5 lucruri pe care femeile vor să le audă de la partener

Dacă există un lucru care a ținut întotdeauna de bărbați când îi întrebi despre femei, acesta e că trebuie să-și imagineze ce le place să audă. Majoritatea bărbaților ar fi de acord că, atunci când vine vorba de complimente dulci, femeile nu pot fi mulțumite așa ușor. Cu cât le spui mai multe, cu atât vor să audă mai multe.
Iată ce le place femeilor să audă de la partenerii lor:
1. Arăți foarte bine
Fie că este vorba despre aspect, ținută, profesionalismul de la locul de muncă sau abilitățile culinare, o femeie trebuie să audă acest lucru măcar o dată pe săptămână. Pur și simplu, acest mic compliment ne face să ne simțim mai bine și să nu ne pierdem încrederea în noi.

Dr. Sushma Dayal, un psiholog clinic, spune că, "Fiecare dintre noi vrea să primească complimente, deoarece acestea îmbunătățeșc imaginea de sine, ne ajută să scăpăm de inhibiții, acționează ca o motivație și ne ajută să ne sporim personalitatea."

FOTO Arhiva PrimaLove

2. Vei fi o mamă bună
Cele mai multe femei așteaptă cu nerăbdare să aibă copii, dar tind să se îndoiască atunci când vine vorba dacă va fi o mamă bună.

" Este important să îi spui unei femei că va fi o mamă bună și că are calități materne, cum sunt compasiunea și rezistența. Acest lucru îi va crește încrederea în sine și va fi pregătită pentru noul rol" spune Dr. Sushma.

3. Vrei să-ți petreci viața alături de mine?
Cele mai multe femei tind să fie sensibile și prin această întrebare, sunt obligate să se gândească mai mult la deciziile pe care le vor lua în viitorul apropiat. Prin acest compliment, partenerul va afirma că este nerăbdător să petreacă toată viața alături de tine.
Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro