Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

5 lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului

Dimpotrivă, sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului fiindcă ei sunt mai preocupaţi să se bucure de acele momente.

Iată câteva lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului, dar care le obsedează pe femei.

1. Că nu eşti epilată

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

De cele mai multe ori, femeile refuză să facă sex doar pentru simplu motiv că nu au avut timp să se epileze.

Din fericire, acestea sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului.

Ar fi o problemă şi ar deranja doar în situaţia în care femeia ar avea părul crescut foarte mult, însă cel în creştere nu atrage atenţia.

 2. Că nu ai sânii perfecţi

Sânii întotdeauna au fost o atracţie pentru bărbaţi, fiind consideraţi o zonă erogenă foarte importantă.

Însă cele mai multe femei sunt preocupate de forma bustului propriu considerând că nu mai este atât de apetisant şi atractiv.

Din fericire, acest aspect contează foarte puţin fiind unele dintre acele lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului.

Ei când ajung să facă sex cu o femeie înseamnă că o doresc şi o vor exact aşa cum este cu defecte şi calităţi fără să ţină cont de faptul că are sânii lasaţi sau fermi.

 3. Că ai coşuri

Cele mai multe femei sunt deranjate de faptul că au tot felul de imperfecţiuni, coşuri sau iritaţii pe anumite zone ale corpului pe care nu le pot ascunde în timpul sexului.

Însă acestea sunt lucruri pe care bărbaţii nu le observă în timpul sexului şi din acest motiv nu trebuie să vă stresaţi prea tare.

Citeste mai departe pe click.ro