Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

5 alimente care-ți stimulează libidoul

Care sunt cele pe care ar fi bine să le incluzi în dieta cotidiană? Le găsești în cele ce urmează!
Un studiu apărut de curând în publicația „Medicina sexuală“, realizată de experți internaționali, a atras atenția asupra faptului că multe femei experimentează nu doar o diminuare a dorinței sexuale, ci și o tristețe după relațiile intime.

46% dintre femeile tinere care au participat la cercetare s-au plâns că ar fi cuprinse de o stare de melancolie după încetarea raporturilor sexuale. Motivele n-au putut fi descoperite, însă dacă te confrunți și tu cu așa ceva, află că sunt câteva alimente care pot să reducă anxietatea, să-ți ridice moralul și să-ți aducă mai multă pasiune în dormitor.

FOTO Arhiva PrimaLove

Ciocolata amăruie

Cu cât ciocolata pe care o alegi este mai bogată în cacao, cu atât dorința va fi mai mare. Ea are meritul de a crește nivelul hormonului serotonină, cunoscut pentru faptul că înlocuiește stresul și grijile cu dorința sexuală. Tot cacaua accelerează circulația sanguină prin artere. Astfel, sângele ajunge mai ușor în toate zonele corpului, ceea ce intensifică plăcerea în timpul relațiilor intime.

Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro