Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

4 secrete ale sexului tantric

dezvăluim câteva secrete ale sexului tantric, ce aduc profunzime și intensitate în cuplu.

“Tantra” vine din limba sanscrită şi înseamnă legătură, conexiune, uniune fizică și spirituală, armonizare cu universul.

Tot Tantra este şi așa zisa religie sexuală care consideră că sexul nu este un păcat, ci o experiență sacră. Iată câteva dintre cele mai interesante secrete ale sexului tantric.

1. Respirația

Cheia către sexul tantric este repirația.

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

Datorită unei respirații controlate în mod constant, te relaxezi, mintea se concentrează asupra propriei persoane și începi să devii conștientă de tine și de senzațiile pe care le trăiești. Astfel, îți poți dirija energia creatoare și te poți bucura la maximum de o viață sexuală satisfăcătoare alături de partenerul de viață.

Este foarte important ca în timpul actului sexual să nu urmărești ceva anume, să nu te gândești la orgasm, pentru că vei pierde momentul pe care îl trăiești.

Unul dintre marile secrete ale sexului tantric este că trebuie să savurezi din plin trăirile pe care le experimentezi cu iubitul.

 2. Locul în care faci dragoste trebuie să fie “sacru”

Unul dintre cele mai interesante secrete ale sexului tantric este ca locul în care faci dragoste să fie special.

Dormitorul trebuie să fie transformat într-un “altar al sexului”. Aprinde lumânări parfumate, cu arome afrodiziace precum scorțișoara sau moscul.

Așternuturile trebuie să fie impecabile și de foarte bună calitate. De asemenea, lenjeria intimă trebuie aleasă cu grijă, de foarte bună calitate și din materiale fine precum satinul sau mătasea.

3. Sărutul tantric

Se spune că sărutul este unul dintre cele mai mari secrete ale sexului tantric.

Respirațiile, energiile și senzațiile pe care le trăiești împreună cu partenerul de viață converg și veți simți o legătură puternică.

Închipuie-ți cum aerul pe care el îl expiră patrunde în tine când te apropii de el, si invers. Practic, îi oferi în acest mod partenerului de viață o parte din tine.

Citeste mai departe pe click.ro