Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

4 lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex

Ele trebuie să ştie patru lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex şi care trebuie evitate pe cât posibil.

Sexul pentru oricare dintre noi este o experienţă extrem de intimă şi trebuie tratat cu responsabilitate.

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

Întotdeauna trebuie să fim atenţi ca în timpul actului sexual să nu facem sau să spunem ceva care l–ar face pe cel de lângă noi să se simtă jignit.

Iată care sunt cele câteva lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex.

 1. Că te-a dezamăgit

Deseori se întâmplă ca pe femei să le ia gura pe dinainte şi să se trezească spunând cele mai nepotrivite cuvinte bărbaţilor in momentele cele mai delicate.

Toate aceste lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex îl pot umili. Ca să evitaţi o situatie delicată, încercaţi să vă abţineţi de la a vă exprima furia în acel moment.

2. Că nu te mai simţi bine cu el

Neputinţa unui bărbat de a face sex îl va stresa foarte tare şi va simţi că este pus sub o mare presiune. “Că nu te simţi bine cu el” este cu siguranţă o declaraţie şocantă şi este unul din acele lucruri pe care să nu i le spui când partenerul nu poate face sex.

Trebuie evitate pe cât posibil aceste situaţii, dacă nu vreţi să aveţi probleme în intimitate.

Citeste mai departe pe click.ro