Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

4 cele mai trăsnite fantezii sexuale

Chiar dacă unele par banale există o serie care fac parte din categoria”Cele mai trăsnite fantezii sexuale” care merită puse în practică.

În intimitate orice fantezie poate fi îndeplinită dacă ambii parteneri sunt de acord cu propunerea. Iată câteva dintre cele mai trăznite fantezii sexuale de care ar trebui să țineți cont când vreți să faceți ceva incitant.

FOTO Arhiva PrimaLove


Cele mai trăsnite fantezii sexuale: 1. Sex cu soția și amanta

Cei mai mulți bărbați și în special cei căsătoriţi au această fantezie să facă sex în acelaşi timp cu soţia şi cu amanta. În realitate, încă nu s-a născut nevasta care să vrea să-şi împartă bărbatul cu o altă femeie, presupusă iubită, în dormitor. Din acest motiv aceasta este una dintre cele mai trăsnite fantezii sexuale care le trec prin cap unora.

Cele mai trăsnite fantezii sexuale: 2. Sex oral în timp ce bărbatul conduce

Mulţi reprezentanți ai sexului tare au această fantezie, să li se facă sex oral de către iubite în timp ce conduc maşina. Vedem în tot felul de filme că se întâmplă acest lucru şi toţi bărbaţii cred că este ceva cât se poate de excitant. Dar trebuie să ţineţi cont de un amănunt foarte important: pe cât de fascinantă este această fantezie, pe atât de periculoasă poate fi.

Citeste mai departe pe click.ro