Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

3 secrete sexuale din Kama Sutra

Dar sunt multe alte secrete sexuale din Kama Sutra pe care le veți descoperi în acest articol și care vă vor deschide noi orizonturi.

Sexul este o artă și asta o demonstrează cel mai cunoscut ghid al vieții sexuale, Kama Sutra, care nu trebuie să lipsească de pe nici o noptieră.

Termenul Kama Sutra provine din două cuvinte, Kama și Sutra. Kama înseamnă dorință, intenție, plăcere și dragoste, iar Sutra este un termen standard folosit pentru a desemna manuscrise tehnice. Iată câteva secrete sexuale din Kama Sutra pe care merită să le aveți în vedere.

 1. Arta mângâierii cu unghiile (Nakharadanajati)

Nakharadanajati (arta mângâierii cu unghiile) este una dintre cele mai interesante secrete sexuale din Kama Sutra și poate reprezenta un semn de afecțiune pentru păstrarea în minte a pasiunii, pentru păstrarea amintirii femeii în timpul absenței.

Dar poate fi și un semn vizibil al mâniei, bucuriei sau stării de ebrietate, conform ghidului Kama Sutra, Breviarul Amorului, de Vâtsyâyana, apărut la editura Pro Editura.

FOTO Arhiva PrimaLove

Cele mai bune locuri de mângâiat cu unghiile sunt obrajii, sânii, gâtul, coapsele și partea dintre coapse. Unghiile de la mâna stângă trebuie să fie lungi și ascuțite. Unii le taie cu două sau trei vârfuri. Acestea sunt unghii de agresiune.

Nu poți să faci asta cu mâna dreaptă, care folosește la multe alte lucruri. Unghiile sunt tăiate cu trei vârfuri, precum ghearele de corb, care permit zgâriatul unei porțiuni mari. "Oamenii mai puțin violenți au unghiile tăiate în formă de semilună", după Suvarnanabha.

Unul dintre cele mai mari secrete din Kama Sutra este că zgâriatul iar urmele de unghii rămase pe corp după sex amintesc de frumusețea, tinerețea și calitatea pasiunii. În această privință, Vâtsyâyana consideră că dacă pe corpul femeii nu există urme de unghii care să amintească de frumusețea, calitatea și tinerețea bărbatului, înseamnă că iubirea a trecut de mult timp și că s-a sfârșit.

Citeste mai departe pe click.ro