Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

12 greşeli care îi sperie pe bărbaţi la partenerele lor

Publicaţia britanică „Daily Mail” a realizat, cu ajutorul experţilor în relaţii Laura Yates şi Genevieve Zawada, o listă cu 12 lucruri făcute de femei care provoacă panică în rândul reprezentanţilor sexului puternic:

1. Nu are prieteni

Bărbaţii sunt atraşi de femeile care au o viaţă socială activă, iar o femeie cu mulţi prieteni demonstrează că este o persoană plăcută de cei din jur, ceea ce îi atrage pe posibilii parteneri.

Acest lucru mai demonstrează, de asemenea, că sunt independente emoţional, că există în viaţa lor persoane importante şi că nu vor gravita numai în jurul bărbatului.

FOTO Sursa: rubyintherough.co.uk

2. Este geloasă în mod iraţional

Crizele de gelozie şi posesivitatea fără motiv denotă nesiguranţă, iar acest lucru diminuează rapid atracţia.

Bărbaţii admiră femeile încrezătoare şi reacţionează imediat în situaţiile în care iubitele lor sunt geloase din motive nesemnificative, cum ar fi o ieşire în oraş cu băieţii.

3. Îi dă mesaje non-stop

Bărbaţii folosesc de obicei mesajele pentru a transmite idei scurte şi concise.

Dacă o femeie îi dă tot timpul mesaje iubitului ei, îi va da impresia că este disperată după atenţia lui, ceea ce îl va îndepărta.

4. Nu este interesată de alte activităţi

Bărbaţilor le plac femeile care au pasiuni proprii, despre care le face plăcere să vorbească.

Deşi ambilor parteneri le poate face plăcere să petreacă timp împreună, în cuplu, este foarte important ca fiecare să aibă propriile hobby-uri.

5. „Pisiceala“ excesivă

Vorbitul pe un ton de copil denotă imaturitate şi nevoie de atenţie.

Deşi poate să pară amuzant la început, după un timp devine un stil de comportament pe care bărbaţii îl consideră ridicol şi obositor.

Citeste mai departe pe adevarul.ro